TARIEVEN

Transparantie in kosten, daar zijn wij van. Voor onze werkzaamheden rekenen wij opstart-, begeleidings- en reserveringskosten (OBR) van € 795,- per mediumtype, plus 6% over het budget boven de € 10.000,- bij televisie en bij de overige mediatypes geldt 6% over het budget boven de € 5.000,- (indien van toepassing). 

Op de tarieven zijn de maand- en marktindices van toepassing. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.


COMMERCIAL EN PRODUCTIE

Een impactvolle commercial zorgt ervoor dat je boodschap goed overkomt. Wij hebben veel ervaring met het ‘in-house’ produceren van krachtige commercials voor deze specifieke doelgroepen. Vanaf het eerste idee tot en met de laatste puntjes op de i. Dat doen we ook graag voor jou. 

Als je de productie aan ons uitbesteedt, dan ontwikkelen we samen met jou de boodschap en het idee voor de commercial. We selecteren het beeldmateriaal dat jij beschikbaar hebt en helpen met het formuleren van de voice-overtekst. De hele productie kunnen we voor een bijzonder aantrekkelijk tarief aanbieden. Onze kosten voor een televisiecommercial bedragen € 1.495,-. Voor radio is dat € 655,- en voor de productie van een podcast-commercial bedragen de kosten € 855,-. Inclusief voice-over en exclusief muziek en BTW.

Maak je liever zelf de commercial? Ook goed. Dan vind je hier de technische specificaties. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je regisseren. ONZE VOICE-OVERS

We werken met verschillende professionele mannelijke en vrouwelijke voice-overs die je commercial kunnen inspreken.


Joshua
Elisabeth
Ivo
Bart